Projecten

Complete
renovaties

Complete renovaties voor particulieren

Renovaties zijn onze specialiteit. Of het nu gaat om het aanpakken van de gehele begane grond en/of meteen uitbouwen. We verzorgen uw verbouwing van A tot Z.

Zo kunnen we houten balken in de bestaande vloer verwijderen en deze vervangen door onze renovatievloer. Deze is licht in gewicht en beschikt direct over vloerverwarming. Zo bent u weer helemaal up to date. 

Ook kunnen we al het elektra vervangen, loodgieterswerk uitvoeren en gave nieuwe hardhouten deurkozijnen plaatsen met diverse merken deuren. Of natuurlijk geheel nieuwe puien of raamkozijnen plaatsen. Schuif, openslaand, staal, aluminium of hardhout. We kunnen alles voor u verzorgen.

We kunnen samen werken met een bureau die de tekeningen verzorgen voor de aanvraag voor de omgevingsvergunning of de constructeur. We kunnen zelfs zover gaan dat we u kunnen adviseren in het eindproduct met de aankleding, kleuren behang, meubels etc.. We zijn altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes in de bouw- en designwereld.

We werken duurzaam zodat u op lang termijn met veel woonplezier in uw woning vertoefd.

Zakelijk vastgoed renovaties

Bij AG Allround gaan we verder dan alleen renovaties voor particuliere woningen. Onze expertise strekt zich uit tot grootschalige renovaties voor zakelijk vastgoed, met een focus op het upgraden van huurwoningen naar moderne maatstaven.

Of het nu gaat om het vervangen van verouderde vloeren door lichtgewicht renovatievloeren met vloerverwarming, het vernieuwen van elektrische systemen, het installeren van hoogwaardige deurkozijnen en ramen, of zelfs het uitvoeren van grootschalige aanpassingen, zoals het herontwerpen van hele puien – we kunnen het allemaal aan.

Bovendien kunnen we samenwerken met architectenbureaus voor vergunningaanvragen en constructeurs om ervoor te zorgen dat alle renovaties voldoen aan de bouwvoorschriften en veiligheidsnormen.

Bij AG Allround streven we ernaar om zakelijke vastgoedeigenaren te ondersteunen bij het verbeteren van hun huurwoningen, waardoor ze voldoen aan de moderne normen en tegelijkertijd aantrekkelijk en comfortabel zijn voor bewoners. Met onze focus op duurzaamheid en kwaliteit zorgen we voor een langdurige meerwaarde voor uw vastgoedportefeuille.