Over ons

Flexibele
samenwerking

Familiebedrijf

Ontzorgen is binnen ons
bedrijf zeer belangrijk

In 2009 zijn wij ons bedrijf AG Allround gestart. Na meer dan 25 jaar ervaring in de bouwsector vonden wij het tijd om ons eigen familiebedrijf te starten. Wij staan garant voor goede service en persoonlijke begeleiding.

Doordat ons team van vakmensen goed op elkaar is ingespeeld profiteert u van een soepele en flexibele samenwerking en verlopen werkzaamheden snel en efficiënt. Wij willen altijd een goed project afleveren en zijn hierdoor heel selectief in ons team, u kunt er dus vanuit gaan dat er alleen maar gecertificeerde en gediplomeerde vakmannen staan. Bovenal werken wij met de beste kwaliteit producten om het eindresultaat en het behoud op langere termijn te waarborgen.

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden dan zal dit besproken en overlegd worden met Rosita Groeneweg. Zij begeleidt de renovatie en zorgt ervoor dat alles soepel en flexibel verloopt en onderhoudt de administratie. Terwijl de vakmannen druk bezig zijn met uw project handelt Rosita alle zaken achter de schermen af. Doordat de taken goed zijn verdeeld is er sprake van efficiëntie en zullen de werkzaamheden sneller vorderen!

maatwerk

Waarom kiezen
voor ons?

Kwaliteit

Wij willen altijd een goed project afleveren en zijn hierdoor heel selectief in ons team, u kunt er dus vanuit gaan dat er alleen maar gecertificeerde en vak gediplomeerde vakmannen staan.

Communicatie

Vragen of onduidelijkheden? Rosita begeleidt de renovatie zodat alles soepel verloopt. Terwijl de vakmannen druk bezig zijn met uw project handelt Rosita alle zaken achter de schermen af.

Veel kennis

Na meer dan 25 jaar kennis te hebben gedaan in de bouwsector is AG Allround in 2009 opgericht. Door te werken met gecertificeerde vakmensen is alle kennis aan boord om uw project tot een succes te maken.

Familiebedrijf

AG Allround is een familiebedrijf in hart en nieren. Hierdoor hebben we korte lijntjes en zijn we allemaal betrokken om kwalitatief hoogwaardig werk en service te leveren aan onze klanten.